Honlapkészítés – webdesign és weprogramozás joy

Ön megálmodja, én megvalósítom! Honlap és design, WordPress tartalomkezelővel, oktatással elsősorban kisvállalkozásoknak. Önnek csak az ügyfeleivel kell foglalkoznia, weblapját bízza rám!

Bemutatkozó weboldalak készítése már 150. 000 Ft-tól.

Webáruházak készítése

Szeretne egy webáruházat, de nem tudja hogy kezdjen hozzá? Forduljon hozzám bizalommal, és az oldal elkészítésén felül az adminisztratív dolgokban is tanácsot tudok adni. Woocommerce webáruházak készítését, karbantartását vállalom.

SEO – Keresőoptimalizálás

Mit ér egy honlap, ha senki nem talál rá a neten? A keresőoptimalizálás azt jelenti, hogy honlapja a leggyakrabban használt kereső, a Google találatai között jó helyen megtalálható lesz. Leendő ügyfelei elsősorban az interneten keresik a szolgáltatókat, ezért fontos, hogy oldala regisztrálva legyen, és megfelelő szöveges tartalommal rendelkezzen, az Ön által meghatározott kulcsszavakhoz.  Ezzel honlapja profitot is fog termelni, nem csak egy oldal lesz a világhálón.

Google Analytics, Google Adwords fiókját regisztrálom, integrálom a weboldalba. Google Adwords hirdetések kezelését is vállalom.

Facebook, Instagram, Google, Twitter stb.

Az online marketing elengedhetetlen kelléke a közösségi média. Ezek nélkül a regisztrációk nélkül manapság már nem érdemes elindulni az online világba. Vállalkozását igény szerint regisztrálom a közösségi oldalakra, tanácsot adok a megfelelő tartalom kialakításához.

Redesign – honlap felújítás

Mit is jelent a redesign? Előfordul, hogy egy cég honlapkészítés, weboldalkészítésmár 10 éve készíttetett egyet honlapot, és úgy gondolja, hogy az megfelelő lesz, még évekig a számára. Azonban ahogy változik a világ, úgy a technológia és a vállalkozás is fejlődik. Időnként érdemes megújítani, aktualizálni oldalunkat, mert az amit 5-10 éve még szépnek, hatékonynak talált, manapság már elavultnak számít. A régi oldalakra ránézve sokszor még az is eszünkbe juthat, hogy vajon még működő cég lehet-e a tulajdonos. Ugye Ön se szeretné, ha így fordulnának el Öntől az ügyfelek? Ezért ha egy szebb, frissebb, hasznosabb, interaktívabb, ügyfél barátabb honlapra van szüksége, keressen fel bátran, és együtt megújítjuk honlapját.

Honlap üzemeltetés, karbantartás

Van egy működő honlapja, de nincs ideje a rendszeres frissítésre, karbantartásra? Járt már úgy, hogy frissítette WordPress-es oldalát, de egy hibás bővítmény frissítés miatt az oldal egy része, vagy teljes egésze elszállt? Ezért javaslom, hogy bízza profira ezt a munkát!

Forduljon hozzám bizalommal, leveszem a válláról a honlappal kapcsolatos terheket!

 

 

Grafikai munkákgrafikai munkák

Különböző online grafikák készítése, mint pl. ikonok, bannerek, facebook borítók, montázsok.