bemutatkozásBemutatkozás

Mivel a honlapkészítés volt mindig a hobbym, ezért az egyetem elvégzése után ezt az utat választottam, az informatika szerteágazó szakirányai közül.

Több mint 15 éve készítek honlapokat, kezdetben még statikus alapon, HTML és CSS kódok használatával. Azóta folyamatosan fejlesztem a tudásomat, bővítem ismereteimet.

Minden általam tervezett weboldalt WordPress tartalomkezelővel készítek, és reszponzívra tervezek, mert a mai világban már elvárható, hogy egy weboldal minden képernyőről könnyen olvasható, szerkeszthető legyen.

Régi, elavult honlapja helyett újat tervezek, mert egy vállalkozásnak a fennmaradáshoz szüksége van arra, hogy a honlapja is folyamatosan friss, és modern legyen. A vevők is gyakrabban keresik fel Önt, ha látják, hogy a mai kornak megfelelő weboldallal rendelkezik.

Ha úgy érzi nincs ideje oldala frissítésére, karbantartására, rendszeres havi szerződés keretében vállalom ezeket a feladatokat is. Legyen szó akár képek, termékek feltöltéséről, szöveg írásról, vagy tartalomkezelő karbantartásról .

Amennyiben az ár miatt aggódna, ne tegye! Garantáltan a legjobb ajánlatot adom Önnek! Továbbá egy honlap költsége rövid idő alatt megtérül.

Az oldal reklámozásához szükséges marketing eszközök használatában is segítséget nyújtok, gondolok itt Facebook, Instagram oldal létrehozására, regisztrációra a Google adatbázisába, Google+ oldal létrehozására, Google Analytics és Adwords kódok telepítésére, Google Tag Manager implementálására.

Használja ki az online marketing eszközökben rejlő lehetőségeket!

Hatékony webáruház létrehozásában, üzemeltetésében is partner vagyok.

Lépjen be az e-kereskedelem világába!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem keressen fel megadott elérhetőségeimen!

Kérjen ajánlatot!