bemutatkozásBemutatkozás

Dobos Tímeának hívnak.

Mérnök informatikusként végeztem a Széchenyi István Egyetemen, de mindig a weboldalak és webshopok érdekeltek. Még a szakdolgozatomat is ebből írtam.

Mindig érdeklődéssel tölt el, ha egy új honlap készíthetek, hisz ahány oldal, annyi téma és perspektíva. A munkáimat mindig igyekszem a személyre szabni.

Használok sablonokat, de nem szeretem a sablonos oldalakat, ezért szinte mindent át tudok alakítani. Sokszor belefutok egyes készítőknél, hogy kiválaszt egy jól kezelhető sablont, és jóformán csak a képeket és a szövegeket cseréli benne.

Szeretek egyediséget vinni a munkámba. Sokféle mintával és elképzeléssel várom ügyfeleimet, akár kutató munkát is végzek egy-egy témakörben, de előny ha nekik is van  elképzelésük, akár képeik, vagy bemutatkozó szövegük.

 Természetesen minden oldal átadása után elérhető maradok és akár eseti vagy havi karbantartást is vállalok az adott oldalra.

 Szeretem, ha elégedettek a megrendelőim a munkámmal, és a későbbiekben akár saját maguk tudják módosítani az oldalt, vagy további tartalmakkal ellátni, ha erre van igényük.

 Ezért minden ügyfelemnek -ha szeretnék- egy kisebb oktatást tartok a tartalomkezelőről, így a bejegyzések vagy termékek feltöltése a későbbiekben nem okozhat gondot. Plusz erről a kis ismertetőről egy dokumentumot is készítek, melyet a megrendelő szintén megkap ha igényli. Ha Önnek is megbízható partnerre van szüksége, kérjen ajánlatot!

Az oldal reklámozásához szükséges marketing eszközök használatában is segítséget nyújtok, gondolok itt Facebook, Instagram oldal létrehozására, regisztrációra a Google adatbázisába,  Google Analytics és Adwords, Google Tag Manager implementálására, hirdetések létrehozása, menedzselése.

Használja ki az online marketing eszközökben rejlő lehetőségeket!

Hatékony webáruház létrehozásában, üzemeltetésében is partner vagyok.

Lépjen be az e-kereskedelem világába!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem keressen fel megadott elérhetőségeimen!

Kérjen ajánlatot!