Google,Hasznos,Szolgáltatások

SEO – keresőoptimalizálás

Mit ér egy honlap, ha senki nem talál rá a világhálón? A keresőoptimalizálás azt jelenti, hogy honlapja a leggyakrabban használt kereső, a Google találatai között jó helyen megtalálható lesz. Leendő ügyfelei elsősorban az interneten keresik a szolgáltatókat, ezért fontos, hogy oldala regisztrálva legyen, és megfelelő szöveges tartalommal rendelkezzen, az Ön által meghatározott kulcsszavakhoz. Ezzel honlapja profitot is fog termelni, nem csak egy oldal lesz a neten.

Honlapját átnézem, és a megfelelő szöveges tartalmakkal kiegészítem. Továbbá a Google által elvárt tartalmakat is létrehozom, mint meta leírás, meta kulcsszavak, sitemap.xml stb.

A keresőoptimalizálásról tudni kell azonban, hogy nem egy egyszeri feladat, amennyiben új tartalom kerül fel az oldalra, vagy a Google új irányelveket hoz létre, ahhoz mérten kell igazítani a beállításokat.

Fontos tudni, hogy a kezdeti időkben nem rögtön az első helyre kerül az oldalunk, de rövid időn belül jó helyezést fog elérni. Az első helyek manapság már hirdetéssel biztosíthatók, ehhez létrehozom a Google Adwords fiókot, és elindítom Önnek az első hirdetéseket.

A weboldal látogatottsági adatait legjobban a Google Analytics szolgáltatással lehet mérni, melynek használatáról tájékoztatást tudok adni.

A Google szolgáltatások integrálását a honlap ára tartalmazza, legyen szó Google Analyticsről, Google Adwordsről, vagy akár a Google Tag Managerről.

Még szintén kedvelheted...