Honlapkészítés – webdesign és weprogramozás joy

Ön megálmodja, én megvalósítom! A design elemek mellett a háttérmunkát is elvégzem, nem kell még arra várnia, ha megvan az elképzelés, hogy vajon a programozó mennyi idő alatt fogja elkészíteni. Önnek csak az ügyfeleivel kell foglalkoznia, honlapját bízza rám!

Webáruházak készítése

Szeretne egy webáruházat, de nem tudja hogy kezdjen hozzá? Forduljon hozzám bizalommal, és az oldal elkészítésén felül az adminisztratív dolgokban is tanácsot tudok adni.

Google optimalizálás

Mit ér egy honlap, ha senki nem talál rá az interneten? A Google optimalizálás azt jelenti, hogy honlapja a leggyakrabban használt kereső, a Google első találatai között benne lesz. Mert az ügyfelek csak akkor jönnek Önhöz, ha előtte rátaláltak cégére a neten. Ezzel honlapja profitot is fog termelni, nem csak egy bemutatkozás lesz a világhálón.

 

Redesign

Mit is jelent a redesign? Mivel a honlapkészítés nem újkeletű dolog, előfordul, hogy egy cég pexels-photo-57690már 10 éve készíttetett egyet, és úgy gondolja, hogy az megfelelő lesz, még évekig a számára. De a technológia fejlődésével érdemes időnként megújítani, hasznosabbá tenni oldalunkat, és talán az amit 5-10 éve még szépnek, hatékonynak talált, manapság már elavultnak számít. A régi oldalakra ránézve sokszor még azt is meggondolja az ember, hogy felkeresse-e az adott céget, mivel a honlapból ítélve nem mai cég lehet, és talán már nem is létezik. Ugye Ön se szeretné, ha így fordulnának el Öntől az ügyfelek? Ezért ha egy szebb, újabb, hasznosabb, ügyfél barátabb honlapra van szüksége, keressen fel bátran, és együtt megújítjuk honlapját.

Honlap karbantartás

Van egy működő honlapja, de nincs ideje a rendszere frissítésre, karbantartásra?
Szeretné, ha segítséget kapna, ha már a webmestere elhagyta? A szolgáltatója felszólította, hogy tegye biztonságossá oldalát?
Forduljon hozzám bizalommal, leveszem a válláról a honlappal kapcsolatos terheket!

Szórólapok tervezése

A netes megjelenés mellett a további reklám tevékenységeket is támogatom. Így segítek Önnek megtervezni szórólapját, hogy segítségével még több ügyfélhez eljuthasson.

Logo készítés

Egy vállalkozás számára nagyon fontos, hogy legyen egy olyan arculata, egy olyan logója, amiről bárhol bármikor be lehet azonosítani, melyik cégről van szó. Egyedi tervezéssel, egyedi megvalósítással.

Névjegykártya készítésbusiness-card-contact-business-cards-business-42260

Egyedi névjegyek készítése, hogy ne legyen sablonos a megjelenése.