Honlapkészítés – webdesign és weprogramozás joy

Ön megálmodja, én megvalósítom! A design elemek mellett a háttérmunkát is elvégzem, nem kell még arra is várnia, hogy vajon a programozó mennyi idő alatt fogja elkészíteni. Önnek csak az ügyfeleivel kell foglalkoznia, honlapját bízza rám!

Webáruházak készítése

Szeretne egy webáruházat, de nem tudja hogy kezdjen hozzá? Forduljon hozzám bizalommal, és az oldal elkészítésén felül az adminisztratív dolgokban is tanácsot tudok adni. Woocommerce webáruházak készítését vállalom, WordPress tartalomkezelővel

Keresőoptimalizálás

Mit ér egy honlap, ha senki nem talál rá a neten? A keresőoptimalizálás azt jelenti, hogy honlapja a leggyakrabban használt kereső, a Google találatai között megtalálható lesz. Leendő ügyfelei elsősorban az interneten keresik a szolgáltatókat, ezért fontos, hogy oldala regisztrálva legyen, és megfelelő tartalommal rendelkezzen.  Ezzel honlapja profitot is fog termelni, nem csak egy oldal lesz a világhálón.

Google, Facebook, Instagram oldalak regisztrálása, létrehozása, Google Analytics és Adwords regisztráció

Az online marketing elengedhetetlen kellékei a felsorolt szolgáltatások. Ezek nélkül a regisztrációk nélkül manapság már nem érdemes elindulni az online világba.

Redesign

Mit is jelent a redesign? Mivel a honlapkészítés nem újkeletű dolog, előfordul, hogy egy cég honlapkészítés, weboldalkészítésmár 10 éve készíttetett egyet, és úgy gondolja, hogy az megfelelő lesz, még évekig a számára. A technológia fejlődésével érdemes azonban időnként megújítani, hasznosabbá tenni oldalunkat, és talán az amit 5-10 éve még szépnek, hatékonynak talált, manapság már elavultnak számít. A régi oldalakra ránézve sokszor még azt is meggondolja az ember, hogy felkeresse-e az adott céget, mivel a honlapból ítélve nem biztos, hogy még működő cég lehet. Ugye Ön se szeretné, ha így fordulnának el Öntől az ügyfelek? Ezért ha egy szebb, újabb, hasznosabb, ügyfél barátabb honlapra van szüksége, keressen fel bátran, és együtt megújítjuk honlapját.

Honlap üzemeltetés

Van egy működő honlapja, de nincs ideje a rendszere frissítésre, karbantartásra?
Szeretné, ha segítséget kapna, ha már a webmestere elhagyta? A szolgáltatója felszólította, hogy tegye biztonságossá oldalát?
Forduljon hozzám bizalommal, leveszem a válláról a honlappal kapcsolatos terheket!

 

 

Grafikai munkákgrafikai munkák

Különböző online grafikák készítése, mint pl. ikonok, bannerek, facebook borítók, montázsok. Az offline grafikák közül névjegykártya és szórólap tervezést vállalok.

Adatvédelmi Preferencia Központ

Lezárja a fiókját?

Fiókja le lesz zárva, és az összes adat véglegesen törlődik, és nem lehet visszaállítani. Biztosan ezt akarja tenni?