A butterfly-design.hu tájékoztatja Önt, hogy weboldalunk böngészése egyúttal az alábbi jogifeltételek elfogadását is jelenti:

A butterfly-design.hu weboldal, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a butterfly-design.hu tulajdonosa jogosult.

A butterfly-design.hu tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

A butterfly-design.hu azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldal tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa. A butterfly-design.hu weboldal tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő.

Előfordulhat, hogy a weboldalon a butterfly-design.hu akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a butterfly-design.hu semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

A butterfly-design.hu fenntartja a jogot, hogy a weboldalt bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A butterfly-design.hu nem
garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a
butterfly-design.hu kifejezetten kizárja.

A butterfly-design.hu nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a butterfly-design.hu weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

A butterfly-design.hu weboldala a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

Adatvédelmi Preferencia Központ

Lezárja a fiókját?

Fiókja le lesz zárva, és az összes adat véglegesen törlődik, és nem lehet visszaállítani. Biztosan ezt akarja tenni?