Mivel a honlapkészítés volt mindig a hobbym, ezért az egyetem elvégzése után ezt az utat választottam, az informatika szerteágazó szakirányai közül.

Az első weboldalamat 2005-ben készítettem, még statikus alapon, HTML és CSS kódok használatával. Azóta folyamatosan fejlesztem a tudásomat, bővítem ismereteimet.

Minden általam tervezett weboldalt WordPress tartalomkezelővel készítek, és reszponzívra tervezek, mert a mai világban már elvárható, hogy egy weboldal minden képernyőről könnyen olvasható, szerkeszthető legyen.

Régi, elavult honlapja helyett újat tervezek, mert egy vállalkozásnak a fennmaradáshoz szüksége van arra, hogy a honlapja is folyamatosan friss, és modern legyen. A vevők is gyakrabban keresik fel Önt, ha látják, hogy a mai kornak megfelelő weboldallal rendelkezik.

Ha úgy érzi nincs ideje oldala frissítésére, karbantartására, rendszeres havi szerződés keretében vállalom ezeket a feladatokat is. Legyen szó akár képek, termékek feltöltéséről, szöveg írásról, vagy tartalomkezelő karbantartásról .

Amennyiben az ár miatt aggódna, ne tegye! Garantáltan a legjobb ajánlatot adom Önnek! Továbbá egy honlap költsége rövid idő alatt megtérül.

Az oldal reklámozásához szükséges marketing eszközök használatában is segítséget nyújtok, gondolok itt Facebook, Instagram oldal létrehozására, regisztrációra a Google adatbázisába, Google+ oldal létrehozására, Google Analytics és Adwords kódok telepítésére, Google Tag Manager implementálására.

Használja ki az online marketing eszközökben rejlő lehetőségeket!

Hatékony webáruház létrehozásában, üzemeltetésében is partner vagyok.

Lépjen be az e-kereskedelem világába!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem keressen fel megadott elérhetőségeimen!

Kérjen ajánlatot!

Adatvédelmi Preferencia Központ

Lezárja a fiókját?

Fiókja le lesz zárva, és az összes adat véglegesen törlődik, és nem lehet visszaállítani. Biztosan ezt akarja tenni?