Üdvözlöm, Dobos Tímea vagyok. A Széchenyi István Egyetem mérnök informatikus szakán CAM00188végeztem, jelenleg webdesignerként dolgozom.

Mivel a honlapkészítés volt mindig a hobbym, ezért ezt az utat választottam, az informatika szerteágazó szakirányai közül.

Oldalaimat nemcsak statikus, hanem dinamikus megoldásokkal is elkészítem, hogy Önnek minél magasabb szintű szolgáltatást tudjak nyújtani.

Igény szerint tartalomkezelővel is felruházom az oldalt, hogy a későbbi módosítások során ne kelljen folyton hozzám fordulnia, ha egy képet, vagy cikket szeretne feltölteni. Megrendelése során a legnépszerűbb  tartalomkezelők közül választhat, de én a WordPress-t ajánlom.

Minden oldalt reszponzívra tervezek, mert a mai világban már elvárható, hogy egy weboldal minden mobil eszközről könnyen olvasható, szerkeszthető legyen.

Régi, elavult honlapját is frissítem, felújítom, modernizálom, mert egy honlap akkor hozza a legtöbb vevőt, ha látszik rajta, hogy nincs elhanyagolva. Tanácsot adok Önnek, hogy milyen legyen új weboldala, milyen eszközökkel teheti hatékonyabbá, vevő baráttá oldalát.

Ha úgy érzi nincs ideje oldala frissítésére, karbantartására, vállalom az ezzel kapcsolatos feladatokat is.

Amennyiben az ár miatt aggódna, ne tegye! Garantáltan a legjobb ajánlatot adom Önnek! Továbbá egy honlap költsége rövid idő alatt megtérül.

Az oldal reklámozásához szükséges marketing eszközök használatában is tudok segíteni, gondolok itt Facebook, Instagram oldal létrehozására, regisztrációra a Google adatbázisába, Google+ oldal létrehozására, Google Analytics és Adwords kódok telepítésére.

Használja ki az online marketing eszközökben rejlő lehetőségeket!

Hatékony webáruház létrehozásában, üzemeltetésében is partner vagyok.

Lépjen be az e-kereskedelem világába!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem keressen fel megadott elérhetőségeimen!

Kérjen ajánlatot!

Adatvédelmi Preferencia Központ

Lezárja a fiókját?

Fiókja le lesz zárva, és az összes adat véglegesen törlődik, és nem lehet visszaállítani. Biztosan ezt akarja tenni?