Üdvözlöm, Dobos Tímea vagyok. A Széchenyi István Egyetem mérnök informatikus szakán CAM00188végeztem, azóta webdesignerként dolgozom.

Mivel a honlapkészítés volt mindig a hobbym, ezért ezt az utat választottam, az informatika szerteágazó szakirányai közül.

Oldalaimat nemcsak statikus, hanem dinamikus megoldásokkal is elkészítem, hogy Önnek minél magasabb szintű szolgáltatást tudjak nyújtani.

Igény szerint tartalomkezelővel is felruházom az oldalt, hogy a későbbi módosítások során ne kelljen folyton hozzám fordulnia, ha egy képet, vagy cikket szeretne feltölteni. Megrendelése során a legnépszerűbb  tartalomkezelők közül választhat, de én a WordPress-t ajánlom.

Minden oldalt reszponzívra tervezek, mert a mai világban már elvárható, hogy egy weboldal ne csak számítógépről, hanem tabletről és mobilról is könnyen olvasható, szerkeszthető legyen.

Régi, elavult honlapját is frissítem, felújítom, modernizálom, mert egy honlap akkor hozza a legtöbb vevőt, ha látszik rajta, hogy nincs elhanyagolva.

Amennyiben az ár miatt aggódna, ne tegye. Garantáltan a legjobb ajánlatot adom Önnek! Továbbá egy honlap költsége rövid idő alatt megtérül.

Az oldal reklámozásához szükséges marketing eszközök használatában is tudok segíteni, gondolok itt a facebook oldal létrehozására, menedzselésére, regisztráció a Google adatbázisába, Google+ oldal létrehozása, stb.

Mindig tartsa szem előtt, hogy ez egy állandó reklám, bemutatkozási lehetőség cége számára. Nincs méretbeli korlát, csak a fantáziája szabhat határt!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem keressen fel megadott elérhetőségeimen!